Lëvizni
Notification

A do ta lejoni One IBC t'ju dërgojë njoftime?

Ne vetëm do t'ju njoftojmë lajmet më të reja dhe zbavitëse.

Po lexoni në Shqip përkthim nga një program AI. Lexoni më shumë në Disclaimer dhe na mbështesni për të redaktuar gjuhën tuaj të fortë. Preferoni në anglisht .

Promovimi i Karaibeve - BVI / Nevis

Koha e azhurnuar: 24 Oct, 2019, 15:31 (UTC+08:00)

Të nderuar klientë të vlerësuar,

Për çdo biznes ndërkombëtar, kërkesat për mbrojtjen e aseteve bëhen më të mëdha pasi operacionet e bizneseve tuaja zgjerohen gjithnjë e më shumë. Për të përmbushur këto kërkesa nga klientët tanë të tanishëm dhe të ardhshëm, si një ofrues i shërbimeve të korporatave në det të hapur, One IBC ka nisur një fushatë promovimi për përfshirjen e kompanisë në Ishujt e Virgjër Britanikë (BVI) ose Saint Kitts dhe Nevis (Nevis) duke filluar nga 24 tetor 2019 në 22 Nëntor 2019

Caribbean Promotion - BVI/Nevis

Shërbimet Tarifa (US $)
Inkorporimi i Kompanisë BVI - 769
Nevis - 1.000
Hapja e Mbështetjes së Llogarisë Bankare Nga 299
Zyra Virtuale (3 muaj) 477
Zyra Virtuale (6 muaj) 894
Zyra Virtuale (12 muaj) 1.632
Certifikata e Detyrimit (*) BVI - 399
Nevis - 299
Certifikata e Qëndrimit të Mirë (**) BVI / Nevis - 399
Paketat Përshkrimet Dhurata Kodi promovimi
1 Inkorporimi i Kompanisë + Hapja e Llogarisë Bankare Shpërblim 150 USD 1IBCA150
2 Përfshirja e Kompanisë + Hapja e Llogarisë Bankare + Zyra Virtuale (6 muaj) 200 USD Shpërblim + 2 muaj shtesë të Zyrës Virtuale 1IBCL200
3 Përfshirja e Kompanisë + Hapja e Llogarisë Bankare + Zyra Virtuale (12 muaj) 400 dollarë shpërblim + 25% zbritje për tarifën tjetër të shërbimit të përfshirjes së kompanisë (***) 1IBCV400

Shënime:

(*) Certifikata e Detyrimit Kërkohet për procesin e Hapjes së Llogarisë Bankare të Korporatës.

(**) Certifikata e Gjendjes së Mirë kërkohet për procesin e Rinovimit të Kompanisë.

(***) Promovimi zbatohet për Inkorporimin e Kompanisë në juridiksionet e mëposhtme dhe llojin specifik të kompanisë: Hong Kong, Singapor (Kompania Private e Kufizuar), Samoa, Ishujt Marshall, Vietnam (Kompania e Përbashkët e Ndërmarrjeve), Mbretëria e Bashkuar (MB), Ishulli Britanik i Virgjër (BVI), Delaware (SH.B.A.), Belize, Anguilla, Panama dhe Seychelles.

Kohëzgjatja e Shërbimeve:

  1. Ky promovim nuk mund të kombinohet me ndonjë shitje tjetër, promovim, zbritje, kod, etj.
  2. Paketat e mësipërme nuk përfshijnë tarifën e Qeverisë.
  3. Oferta e promovimit skadon më 22 nëntor 2019 .
  4. Bazuar në kodet e dhëna promovuese, paratë përkatëse të shpërblimit zbatohen në zbritjen e tarifës totale të faturës kur vendosni porosinë tuaj të paketës së zgjedhur.

Rreth Nesh

Ne jemi gjithmonë krenarë që jemi një ofrues me përvojë i Shërbimeve Financiare dhe të Korporatave në tregun ndërkombëtar. Ne ju ofrojmë vlerën më të mirë dhe më konkurruese për ju si klientë të vlerësuar për të shndërruar qëllimet tuaja në një zgjidhje me një plan të qartë veprimi. Zgjidhja jonë, suksesi juaj.

US