Lëvizni
Notification

A do ta lejoni One IBC t'ju dërgojë njoftime?

Ne vetëm do t'ju njoftojmë lajmet më të reja dhe zbavitëse.

Po lexoni në Shqip përkthim nga një program AI. Lexoni më shumë në Disclaimer dhe na mbështesni për të redaktuar gjuhën tuaj të fortë. Preferoni në anglisht .

Një paketë magjike me Emiratet e Bashkuara Arabe - kurseni US $ 2,000

Koha e azhurnuar: 27 Apr, 2020, 09:56 (UTC+08:00)

Të nderuar klientë të vlerësuar,

One IBC kupton që kjo është një kohë e papritur për të gjithë, por ne besojmë se jemi të fortë për ta kapërcyer atë. Për të hequr të gjitha vështirësitë, për të krijuar më shumë përparësi, si dhe mundësi biznesi në Emiratet e Bashkuara Arabe, One IBC po ofron një program "Një paketë magjike me Emiratet e Bashkuara Arabe" për klientët të cilët po planifikojnë të krijojnë një kompani në Lindjen e Mesme.

A magic package with UAE - save US$ 2,000

"Hapni tani, merrni më shumë shanse" - Programi krijon mbështetjen për rrugën e investimeve të klientëve në Emiratet e Bashkuara Arabe, e cila bëhet më e lehtë. Sipërmarrësit dhe investitorët nuk kanë nevojë të shpenzojnë shumë kohë dhe përpjekje për procedura komplekse ligjore, por përsëri mund të zotërojnë një kompani në Emiratet e Bashkuara Arabe.

Përmes një pakete magjike, sipërmarrësit dhe investitorët do të kenë më shumë mundësi për të filluar një biznes në Emiratet e Bashkuara Arabe me kursime, procedura të thjeshta dhe mbështetje maksimale nga licencat e biznesit, vizat, sigurimet mjekësore, ...

Ju lutemi na kontaktoni sot!

Rregullat e programit promovues:

  • Emri i programit: "Hapni tani, merrni më shumë shanse"
  • Kandidatët: Të gjitha bizneset dhe klientët e One IBC
  • Periudha e promovimit: 27 Prill, 2020 - 24 Maj, 2020
  • Kushtet e promovimit: Të gjithë klientët duan të hapin një biznes në Emiratet e Bashkuara Arabe të siguruar nga One IBC

Paketat e Promovimit:

  • Liçensë biznesi dhe kartelë themelimi 1-vjeçare
  • Viza 3-vjeçare e Emirateve të Bashkuara Arabe dhe ndryshimi i statusit
  • ID e Mjekësisë dhe Emirateve

Nxitjet shtesë:

  • 25% zbritje në paketat e vizave të plota të varura
  • 50% parapagim, 50% pas 6 muajsh
  • Çmim fiks i garantuar për rinovimin e parë.

Rreth Nesh

Ne jemi gjithmonë krenarë që jemi një ofrues me përvojë i Shërbimeve Financiare dhe të Korporatave në tregun ndërkombëtar. Ne ju ofrojmë vlerën më të mirë dhe më konkurruese për ju si klientë të vlerësuar për të shndërruar qëllimet tuaja në një zgjidhje me një plan të qartë veprimi. Zgjidhja jonë, suksesi juaj.

US