Lëvizni
Notification

A do ta lejoni One IBC t'ju dërgojë njoftime?

Ne vetëm do t'ju njoftojmë lajmet më të reja dhe zbavitëse.

Po lexoni në Shqip përkthim nga një program AI. Lexoni më shumë në Disclaimer dhe na mbështesni për të redaktuar gjuhën tuaj të fortë. Preferoni në anglisht .

Nuk ka mbështetje më të gjatë TLS 1.0 Shfletues uebi

Koha e azhurnuar: 06 Jul, 2018, 00:00 (UTC+08:00)

Më 3 korrik 2018, për të siguruar sigurinë tuaj në internet, ne do të azhurnojmë në Transport Layer Security (TLS 1.1). Prandaj, deri më 3 korrik 2018, nuk mund të keni qasje në faqet tona të internetit dhe shërbimet e korporatave në internet nëse shfletuesi juaj i internetit nuk mbështet TLS 1.1 ose më të lartë.

TLS?

Transport Layer Security (TLS) është një protokoll që siguron privatësinë dhe integritetin e të dhënave midis dy aplikacioneve që komunikojnë. Protocolshtë protokolli i sigurisë i vendosur më gjerësisht i përdorur sot dhe përdoret për shfletuesit e faqeve në internet dhe aplikacione të tjera që kërkojnë që të dhënat të shkëmbehen në mënyrë të sigurt përmes një rrjeti.

Ju do të shihni një mesazh gabimi 404 nëse shfletuesi juaj nuk mbështet TLS 1.1:

No Longer Support TLS 1.0 Web Browser

Si të azhurnoni TLS 1.1 për Shfletuesin tuaj të Internetit?

Google Chrome

1. Hapni Google Chrome

2. Klikoni Alt + F dhe zgjidhni Cilësimet (Ose Klikoni në menunë e shfletuesit Chrome në anën e djathtë)

3. Shkoni poshtë dhe zgjidhni Shfaq cilësimet e përparuara ...

4. Shkoni te Seksioni i Rrjetit dhe klikoni në Ndrysho cilësimet e përfaqësuesit ...

5. Zgjidhni skedën Advanced

6. Shkoni te Kategoria e Sigurisë, kontrolloni manualisht kutinë e opsionit për Përdor TLS 1.1 dhe Përdorni TLS 1.2

7. Klikoni në rregull

8. Mbyllni shfletuesin tuaj dhe rifilloni Google Chrome

No Longer Support TLS 1.0 Web Browser

Shikoni më shumë udhëzime të tjera për azhurnimin e Shfletuesit të internetit TLS 1.1: Klikoni këtu

Rreth Nesh

Ne jemi gjithmonë krenarë që jemi një ofrues me përvojë i Shërbimeve Financiare dhe të Korporatave në tregun ndërkombëtar. Ne ju ofrojmë vlerën më të mirë dhe më konkurruese për ju si klientë të vlerësuar për të shndërruar qëllimet tuaja në një zgjidhje me një plan të qartë veprimi. Zgjidhja jonë, suksesi juaj.

US