Lëvizni
Notification

A do ta lejoni One IBC t'ju dërgojë njoftime?

Ne vetëm do t'ju njoftojmë lajmet më të reja dhe zbavitëse.

Po lexoni në Shqip përkthim nga një program AI. Lexoni më shumë në Disclaimer dhe na mbështesni për të redaktuar gjuhën tuaj të fortë. Preferoni në anglisht .

Për të hapur llogari bankare në Hong Kong dhe Singapor , vizita personale është e domosdoshme .

Sidoqoftë, për juridiksione të tjera, të tilla si Zvicra, Mauritius, St Vincent etj, ju mund t'ia lini pjesën më të madhe të punës ekipit tonë të ekspertëve dhe të shijoni përfitimet e aplikimit në distancë. E gjithë procedura mund të përfundojë në internet dhe përmes ndërlidhës (përveç disa përjashtimeve).

Më mirë akoma, një takim personal i personalizuar me menaxherin tonë të partnerit të llogarisë bankare mund të organizohet nëse dëshironi.

Lexo më shumë:

Na lini kontaktin tuaj dhe ne do t'ju kthehemi sa më shpejt!

Rreth Nesh

Ne jemi gjithmonë krenarë që jemi një ofrues me përvojë i Shërbimeve Financiare dhe të Korporatave në tregun ndërkombëtar. Ne ju ofrojmë vlerën më të mirë dhe më konkurruese për ju si klientë të vlerësuar për të shndërruar qëllimet tuaja në një zgjidhje me një plan të qartë veprimi. Zgjidhja jonë, suksesi juaj.

US