Tusi
Notification

E te faʻatagaina le One IBC ona lafo mai ni faʻasilasilaga ia te oe?

E faʻatoa logoina atu e matou tala fou ma le fiafia ia te oe.

O loʻo e faitau i le gagana fa'a Samoa faʻaliliuga e se polokalame AI. Faitau atili i le Disclaimer ma lagolagoina matou e faʻasaʻo lau gagana malosi. Sili i le Igilisi .

Faʻalautele pisinisi faʻavaomalo e faʻatupu ai le tuputupu aʻe

Taimi faʻafouina: 18 Dec, 2020, 10:38 (UTC+08:00)

I le faʻaaogaina lelei o kamupani mai fafo, e tele pisinisi ua faʻamanuiaina le maketi faʻavaomalo.

O le kamupani i fafo o se ituaiga kamupani ua lesitalaina i atunuu i fafo atu o le teritori o loʻo faʻatautaia ai le pisinisi. Ole pisinisi lauiloa lea e faʻaaoga pe a manaʻo pisinisi e faʻalautele atu ile maketi o le lalolagi.

Foreign businesses will enjoy a good deal of benefits from a Hong Kong offshore company

O pisinisi mai fafo o le a fiafia i le tele o penefiti mai se kamupani i fafo atu o Hong Kong

Faʻamanuiaga o kamupani mai fafo

E tusa ai ma le suʻesuʻega mai le One IBC Group, i le kuata muamua lava o le 2020, e ova atu ma le 1,000 kamupani mai fafo na lesitalaina i le salafa o le lalolagi, ma ua faʻaalia ai le ono mafai ona faʻafaigaluegaina tupe i le taimi o loʻo tupu ai le tulaga o le lalolagi.

O lenei taʻiala e lautele faʻaaogaina i le va o tagata faʻavaomalo faʻapisinisi ma pisinisi. E masani lava, o le a latou faʻamuamua le faʻatuina o kamupani mai fafo i atunuʻu ma le matala i faʻavaomalo faiga faʻavae ma tulafono faʻatonutonu, ina ia mafai ai ona faʻaaogaina le tele o faʻapitoa penefiti o loʻo ofoina mai e nei atunuʻu.

O le mea moni, o le malo o nei atunuʻu / pulega faʻafaʻamasinoga o le a fesoasoani i pisinisi mai fafo i lafoga faʻaleleia auala e ala i lafoga tuusaunoaina ma toʻeseʻese faiga faʻavae. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le averesi o lafoga o tupe maua a kamupani i Hong Kong (Saina) e 16.5%, ae afai o se pisinisi Vietnamese tatalaina se kamupani mai fafo i Hong Kong ma o tupe mama uma e faia i fafo atu o Hong Kong, o lenei lafoga o le a matua faʻaititia i le 0% mo lena kamupani.

E le gata i lea, o kamupani mai fafo, o totogifuapauina e le manaʻomia ma taualumaga tau pulega o le a tipiina i lalo pe aveʻesea, fausiaina o se auala manino mo pisinisi mai fafo e faʻagaioia i se auala sili ona vave ma sili ona talafeagai. O tautua tautua faʻapolofesa pei o le One IBC mafai foi ona fesoasoani i pisinisi e faʻatu kamupani i Sigapoa, Hong Kong, ma isi mea i totonu o le 24 itula.

I leisi itu, o kamupani mai fafo o loʻo aoga foi i mea tau tupe. Pisinisi i le lotoifale o loʻo i fafo atu paranesi i atunuʻu lelei atinaʻe pei o Suiselani poʻo Peretania o le a sili atu ona mataala ma fetuʻutuʻunaʻi i le faia o faʻatupeina faʻatasi ma atunuʻu o Europa ma le lalolagi atoa maketi.

O kamupani mai fafo e aumaia foi le tele o penefiti aoga i kamupani tetele, pei o le faʻateleina o le faʻalauiloaina o ituaiga i le lalolagi atoa; faʻatutuina 'auʻaunaga e-pisinisi faʻavaomalo; fefaʻatauaiga ma le puleaina o tupe mai fafo; faʻamautinoaina faʻamatalaga tau pisinisi, faʻamaumauga; ma tuʻufaʻatasi pisinisi pisinisi.

Faʻaaogaina lelei mai kamupani mai fafo

I tulaga lelei o loʻo taua i luga, o kamupani mai fafo o loʻo avea ma filifiliga taua e fesoasoani ai i pisinisi ia ausia le tulaga faʻavaomalo. E le gata na te aumaia ni polofiti mo le pisinisi lava ia, ae o kamupani mai fafo e fesoasoani foi e faʻalauiloa fefaʻatauaiga i totonu o atunuʻu ma pulega, ma fesoasoani i le tamaoaiga o le lalolagi.

E tusa ai ma le One IBC Group, ina ia mafai ona fausia se kamupani mai fafo, e tatau i tagata o loʻo teu tupe teu tupe ona sauni ma le faʻaeteete le talaʻaga o pisinisi, aua o atunuʻu taʻitasi o le a iai tulafono eseese ma manaʻoga. I le taimi e tasi, latou te manaʻomia foʻi ona uaʻi atu i le filifilia o se aia tatau i fafo atu o le pulega. E tele pulega faʻatulafono e faʻatagaina ai le tatalaina o atunuʻu i fafo pei o Singapore, Switzerland, British Virgin Islands (BVI), ma e tofu lava le tagata ma lana ia aiaiga mo ia pisinisi.

One IBC Group is the pioneer in consulting and supporting the formation and operation of overseas businesses

One IBC Group o le paionia i le feutagai ma le lagolagoina o le fausiaina ma le faʻagaioia o pisinisi i fafo

E mafai foi ona latou suʻea ni tagata atamamai i fafo kamupani tuʻufaʻatasia auaunaga pei o le One IBC Group e fesili ai mo se fesoasoani. O le faʻalapotopotoga faavaomalo One IBC faʻapitoa i faufautua ma lagolago kamupani mai fafo faʻatulagaina i sili atu nai lo 30 atunuʻu ma pulega. I le iloaina ai o le tamaoaiga o le tamaoaiga ma le tuputupu aʻe o pisinisi i nei ona po nei, ua aumaia ai e le One IBC Group ni tali e faʻalauteleina ma faʻatele ai tupe maua mo pisinisi i le lalolagi atoa.

One IBC Group ua silia i le 10 tausaga le poto masani ma ua aumaia le manuia i le sili atu ma le 10,000 tagata faʻatau i le lalolagi atoa ma ofisa e 5 i Hong Kong, Sigapoa, USA, Lituania ma Vietnam.

One IBC Group na lagolagoina le tele o pisinisi faʻavaomalo, fesoasoani i le suia o mafaufauga ma pisinisi taʻiala o le tele taʻitaʻi kamupani i le lalolagi.

Hotline: 18006758 . 'Upega tafaʻilagi: www.oneibc.com .

SUBCRIBE TO OUR UPDATES FA'AIGA IA TATOU FA'AIGA

Tala fou ma fa'amatalaga mai le salafa o le lalolagi na aumai ia te oe e le au poto faapitoa a One IBC

O le a le tala a le aufaasālalau e uiga ia i tatou

Faatatau ia tatou

Matou te mitamita lava i le avea ai ma se poto masani Tupe ma Faʻalapotopotoga Tautua tautua i le maketi faʻavaomalo. Matou te tuʻuina atu le sili ona lelei ma sili ona tauva taua ia te oe o ni tagata faʻatau taua e suia au sini i se tali ma se manino gaioiga fuafuaga. O la matou tali, lau manuia.

US