Lëvizni
Notification

A do ta lejoni One IBC t'ju dërgojë njoftime?

Ne vetëm do t'ju njoftojmë lajmet më të reja dhe zbavitëse.

Po lexoni në Shqip përkthim nga një program AI. Lexoni më shumë në Disclaimer dhe na mbështesni për të redaktuar gjuhën tuaj të fortë. Preferoni në anglisht .

Shërbim i Zyrës në Delaware | Zgjero biznesin tënd

Tarifat e shërbimit të Delaware (Shtetet e Bashkuara të Amerikës)

Nga

136 dollarë Service Fees
  • Kosto konkurruese
  • Fokusi i shërbimit ndaj klientit
  • Mbështetni rritjen e biznesit tuaj
  • Pako të ndryshme
  • Asnjë kosto e fshehur

Kompania juaj Delaware do të fitojë kursim të kostos dhe një imazh profesional me Shërbimet tona të Zyrës në Delaware. Duke hequr problemet e menaxhimit të zyrës, do të keni më shumë kohë për të rritur biznesin.

Ekzistojnë 3 lloje të shërbimeve për zgjedhjen tuaj si më poshtë:

1. Bazë 6

2. Bazë 25

3. Zyra e Shërbimit

Me Basic 6, ne do të skanojmë dhe dërgojmë me email 6 letra për ju. Ne do ta mbajmë postën për një javë dhe brenda këtij afati, ju mund të kërkoni që emaili t’ju dërgohet fizikisht.
Pas një jave, posta copëtohet në mënyrë të sigurt në vend. Kartat e kreditit, certifikatat, çeqet do t'ju dërgohen fizikisht pa asnjë pagesë shtesë.

Me Basic 25, ju do të merrni të njëjtin shërbim si Basic 6, por shkronjat maksimale do të jenë 25.

Me Zyrën e Shërbimit, ju Delaware mund të përfitoni si më poshtë:

Le të fillojmë tani për ta bërë biznesin tuaj të rritet më mirë!

Orari i tarifave:

Bazë 6 136 dollarë
Themelore 25 499 dollarë
Zyra e Shërbimit 1632 dollarë
Krijoni kompani në Delaware

Promovimi

Promovimi i Vjeshtës Në Shtator - Rinovohuni për të marrë një shpërblim mahnitës

Promovim i mahnitshëm - rinovoni kompani për të marrë një llogari në DSBC Financial Europe

One IBC Club

Një klub One IBC

Ekzistojnë katër nivele të gradave të anëtarësimit në ONE IBC. Përparoni përmes tre gradave elitare kur plotësoni kriteret kualifikuese. Gëzoni shpërblime dhe përvoja të larta gjatë gjithë udhëtimit tuaj. Eksploroni përfitimet për të gjitha nivelet. Fito dhe shlyen pikët e kreditit për shërbimet tona.

Pikët e fituara
Fito pikë krediti për blerjen kualifikuese të shërbimeve. Ju do të fitoni Pikë krediti për çdo dollar të kualifikuar amerikan të shpenzuar.

Përdorimi i pikave
Shpenzoni pikë krediti direkt për faturën tuaj. 100 pikë krediti = 1 USD.

Partnership & Intermediaries

Partneriteti dhe ndërmjetësuesit

Programi i referimit

  • Bëhuni referues në 3 hapa të thjeshtë dhe fitoni deri në 14% komision për çdo klient që na prezantoni.
  • Më shumë referojuni, më shumë fitoni!

Programi i Partneritetit

Ne e mbulojmë tregun me një rrjet gjithnjë në rritje biznesi dhe partnerësh profesionistë që ne i mbështesim në mënyrë aktive në drejtim të mbështetjes profesionale, shitjeve dhe marketingut.

Azhurnimi i juridiksionit

Rreth Nesh

Ne jemi gjithmonë krenarë që jemi një ofrues me përvojë i Shërbimeve Financiare dhe të Korporatave në tregun ndërkombëtar. Ne ju ofrojmë vlerën më të mirë dhe më konkurruese për ju si klientë të vlerësuar për të shndërruar qëllimet tuaja në një zgjidhje me një plan të qartë veprimi. Zgjidhja jonë, suksesi juaj.

US