Lëvizni
Notification

A do ta lejoni One IBC t'ju dërgojë njoftime?

Ne vetëm do t'ju njoftojmë lajmet më të reja dhe zbavitëse.

Po lexoni në Shqip përkthim nga një program AI. Lexoni më shumë në Disclaimer dhe na mbështesni për të redaktuar gjuhën tuaj të fortë. Preferoni në anglisht .

Formimi i Kompanisë në Delaware, SHBA - Fusha e Shërbimeve

1. Formimi i Kompanisë në Delaware, SHBA

1.1. Kompania me Përgjegjësi të Kufizuar Delaware (Delaware LLC)

1.1.1. Tarifa e Shërbimit të Formimit të Kompanisë

Shërbimet dhe Dokumentet e Ofruara Statusi
Tarifa e agjentit Yes
Kontrolloni emrin Yes
Përgatitja e artikujve Yes
Arkivimi elektronik i të njëjtës ditë Yes
Certifikata e Formimit Yes
Kopjimi Dixhital i Dokumenteve Yes
Vula Digital Corporate Yes
Mbështetje për Klientin gjatë gjithë jetës Yes
Një vit i plotë (12 muaj të plotë) të shërbimit të regjistruar të agjentëve në Delaware Yes

1.1.2. Tarifa e Qeverisë

Certifikata e inkorporimit Statusi
Dorëzimi i të gjitha dokumenteve në Komisionin e Shërbimeve Financiare (FSC) dhe marrja pjesë e çdo sqarimi mbi strukturën dhe aplikimet e kërkuara. Yes
Dorëzimi i aplikimit tek Regjistruesi i Kompanive Yes

1.2. Korporata Delaware (Delaware C-Corp ose Delaware S-Corp)

1.2.1. Tarifa e Shërbimit të Formimit të Kompanisë

Shërbimet dhe Dokumentet e Ofruara Statusi
Tarifa e agjentit Yes
Kontrolloni emrin Yes
Përgatitja e artikujve Yes
Arkivimi elektronik i të njëjtës ditë Yes
Certifikata e Formimit Yes
Kopjimi Dixhital i Dokumenteve Yes
Vula Digital Corporate Yes
Mbështetje për Klientin gjatë gjithë jetës Yes
Një vit i plotë (12 muaj të plotë) të shërbimit të regjistruar të agjentëve në Delaware Yes

1.2.2. Tarifa e Qeverisë

Certifikata e inkorporimit Statusi
Dorëzimi i të gjitha dokumenteve në Komisionin e Shërbimeve Financiare (FSC) dhe marrja pjesë e çdo sqarimi mbi strukturën dhe aplikimet e kërkuara. Yes
Dorëzimi i aplikimit tek Regjistruesi i Kompanive Yes

2. Llogari bankare e ndërmarrjes në det të hapur

Shërbimet dhe Dokumentet e Ofruara Statusi
Përmbledhje e përgjithshme e dokumenteve "Njihni klientin tuaj" për t'u siguruar që të gjitha dokumentet e ofruara përmbushin kërkesat e bankave. Yes
Kontrolloni fushën e biznesit, duke kuptuar nevojat e klientëve. Yes
Plotësoni formularët e aplikimit dhe udhëzoni klientët të zbatojnë dokumentet noteriale në përputhje me rrethanat. Yes
Puna me bankierë për aplikimet. Përgjigjuni pyetjeve të bankierëve në emër të klientëve. Yes
Dorëzoni dokumentet mbështetëse të biznesit të zgjedhura. Yes
Formulari i bankës lëshohet. Yes
Programoni konferencën me video si politikë e bankave. Yes
Dorëzoni në bankë kopjet e nevojshme dhe dokumentet e noterizuara. Yes
Llogaria bankare hapet nën diskrecionin e vetëm të bankave. Yes
Kartat bankare, letra e informacionit të llogarisë postuar direkt te klientët. Yes
Shlyerja fillestare e depozitave. Yes

3. Zyra e Shërbimit në Delaware, SHBA

Ekzistojnë 3 lloje të shërbimeve për zgjedhjen tuaj si më poshtë:

Shërbimet Statusi
1. Bazë 6
Të përfshira 6 sulmues Yes
Tarifë një herë Yes
2. Bazë 25
Të përfshirë 25 sulmues Yes
Tarifë një herë Yes
3. Zyra e Shërbimit
Merrni deri në 520 pjesë postare të përcjella dixhitale Yes
Shërbimi i menaxhimit të postës Yes
Telefononi shërbimin Yes

4. Kompania e rinovimit në Delaware

Shërbimet dhe Dokumentet e Ofruara Statusi
Kujtoni postat elektronike / letrat për datën vjetore të mbarimit. Yes
Informoni çdo lajm / kërkesë ligjore të kërkuar nga Qeveria. Yes
Sigurimi i Sekretarëve të Kompanisë, Adresa e Regjistruar. Yes
Përgatitja dhe regjistrimi i kthimeve vjetore. Yes
Përgatitja dhe regjistrimi i aplikacioneve për licencë (nëse ka). Yes
Përgatitja, regjistrimi dhe pagesa e tarifave qeveritare. Yes
Varet nga juridiksioni, do të kërkohet llogari dhe auditim (Hong Kong, Singapor ose MB, etj). Yes
Dokumentet e azhurnuara si Licenca e Biznesit, Kthimi Vjetor, Fatura e Konfirmimit, etj do të sigurohen pasi të keni përfunduar procesin e Rinovimit. Yes
Krijoni kompani në Delaware

Promovimi

Promovimi i Vjeshtës Në Shtator - Rinovohuni për të marrë një shpërblim mahnitës

Promovim i mahnitshëm - rinovoni kompani për të marrë një llogari në DSBC Financial Europe

One IBC Club

Një klub One IBC

Ekzistojnë katër nivele të gradave të anëtarësimit në ONE IBC. Përparoni përmes tre gradave elitare kur plotësoni kriteret kualifikuese. Gëzoni shpërblime dhe përvoja të larta gjatë gjithë udhëtimit tuaj. Eksploroni përfitimet për të gjitha nivelet. Fito dhe shlyen pikët e kreditit për shërbimet tona.

Pikët e fituara
Fito pikë krediti për blerjen kualifikuese të shërbimeve. Ju do të fitoni Pikë krediti për çdo dollar të kualifikuar amerikan të shpenzuar.

Përdorimi i pikave
Shpenzoni pikë krediti direkt për faturën tuaj. 100 pikë krediti = 1 USD.

Partnership & Intermediaries

Partneriteti dhe ndërmjetësuesit

Programi i referimit

  • Bëhuni referues në 3 hapa të thjeshtë dhe fitoni deri në 14% komision për çdo klient që na prezantoni.
  • Më shumë referojuni, më shumë fitoni!

Programi i Partneritetit

Ne e mbulojmë tregun me një rrjet gjithnjë në rritje biznesi dhe partnerësh profesionistë që ne i mbështesim në mënyrë aktive në drejtim të mbështetjes profesionale, shitjeve dhe marketingut.

Azhurnimi i juridiksionit

Rreth Nesh

Ne jemi gjithmonë krenarë që jemi një ofrues me përvojë i Shërbimeve Financiare dhe të Korporatave në tregun ndërkombëtar. Ne ju ofrojmë vlerën më të mirë dhe më konkurruese për ju si klientë të vlerësuar për të shndërruar qëllimet tuaja në një zgjidhje me një plan të qartë veprimi. Zgjidhja jonë, suksesi juaj.

US