Lëvizni
Notification

A do ta lejoni One IBC t'ju dërgojë njoftime?

Ne vetëm do t'ju njoftojmë lajmet më të reja dhe zbavitëse.

Po lexoni në Shqip përkthim nga një program AI. Lexoni më shumë në Disclaimer dhe na mbështesni për të redaktuar gjuhën tuaj të fortë. Preferoni në anglisht .

Delaware, llogari tregtare e SHBA | Llogari tregtare në det të hapur

Tarifat e llogarisë tregtare Delaware, USA

Nga

99 dollarë Service Fees
 • Arka e thjeshtë dhe e thjeshtë
 • Siguri e lartë me Tokenizimin e të Dhënave
 • Vëllim më i mirë i shitjes me Terminalin Virtual
 • Flukse pagese të patëmetë për kompanitë e Delaware
 • Jo më dokumente dhe procedura konfuze të pajtueshmërisë së PCI

Përkundër faktit që kompania Delaware ka

Kompanitë me bazë DELAWARE janë ndër strukturat më të njohura të ndërmarrjeve në të gjithë botën, ajo ka më pak mundësi sesa juridiksioni tjetër për të regjistruar një llogari tregtare, përfitimet që mund të shijojnë shitësit e Delaware mbeten të njëjta me përvojën dhe njohuritë tona në këtë fushë. Ne jemi të përkushtuar për të kujdesur dhe fuqizuar bizneset DELAWARE për të kapur trendin global në kontekstin e ndryshimit të ekonomisë nga llogaria tregtare më e besueshme nga organizatat ndërkombëtare: Aplikimi i llogarisë tregtare pranohet nga PayCEC (shans i lartë), shirit, FirstData, bankat në Mauritius, Belize, EPP në Vanuatu.

Karakteristikat e llogarisë tregtare të Delaware, USA

Llogari tregtare e Delaware, USA - Rritni biznesin tuaj

Vendimet më të shpejta të biznesit janë një kërkesë për të përmbushur ritmin e shpejtë të industrisë me pakicë në botë. Kështu që PayCEC lejon:

Përfitimet e shitësit

Si të aplikoni Llogarinë Tregtare në det të hapur

Hapi 1
Create Account

Krijo llogari

 • Regjistrohuni me Konfirmimin me Email.
 • Merrni lehtësisht llogarinë tuaj Delaware vetëm më pak se 5 minuta.
Hapi 2
Start Integrating

Filloni Integrimin

 • Testoni të gjitha llojet e transaksioneve menjëherë në Panelin tuaj.
 • Qëndroni në kontroll me mënyra të thjeshta, të sigurta dhe të shpejta pagese.
 • Udhëzimet do t'ju dërgohen për integrim të mëtejshëm në faqen tuaj të internetit. Mbështetja Teknike është në dispozicion nëse kërkohet.
Hapi 3
Activating LIVE

Aktivizimi LIVE

 • Dërgoni kërkesën e llogarisë LIVE duke plotësuar në internet formularin aktiv të tregtarit Delaware.
 • PayCEC do të bazohet në informacionin për të mbështetur kompaninë tuaj me bazë DELAWARE.
Hapi 4
Accept Payment

Pranoni Pagesën

 • Merrni konfirmimin me email për llogarinë LIVE.
 • Me Llogarinë LIVE, mbani gjurmët e transaksioneve ditore si dhe detajet tuaja të Pagesës (data, shuma, statusi, etj ...).
 • Vetëm disa hapa të thjeshtë në Panel, pagesa vjen në llogarinë bankare të kompanisë suaj brenda pak ditësh.
 • Programi i përpiktë i Pagesave
Krijoni kompani në Delaware

Promovimi

Promovimi i Vjeshtës Në Shtator - Rinovohuni për të marrë një shpërblim mahnitës

Promovim i mahnitshëm - rinovoni kompani për të marrë një llogari në DSBC Financial Europe

One IBC Club

Një klub One IBC

Ekzistojnë katër nivele të gradave të anëtarësimit në ONE IBC. Përparoni përmes tre gradave elitare kur plotësoni kriteret kualifikuese. Gëzoni shpërblime dhe përvoja të larta gjatë gjithë udhëtimit tuaj. Eksploroni përfitimet për të gjitha nivelet. Fito dhe shlyen pikët e kreditit për shërbimet tona.

Pikët e fituara
Fito pikë krediti për blerjen kualifikuese të shërbimeve. Ju do të fitoni Pikë krediti për çdo dollar të kualifikuar amerikan të shpenzuar.

Përdorimi i pikave
Shpenzoni pikë krediti direkt për faturën tuaj. 100 pikë krediti = 1 USD.

Partnership & Intermediaries

Partneriteti dhe ndërmjetësuesit

Programi i referimit

 • Bëhuni referues në 3 hapa të thjeshtë dhe fitoni deri në 14% komision për çdo klient që na prezantoni.
 • Më shumë referojuni, më shumë fitoni!

Programi i Partneritetit

Ne e mbulojmë tregun me një rrjet gjithnjë në rritje biznesi dhe partnerësh profesionistë që ne i mbështesim në mënyrë aktive në drejtim të mbështetjes profesionale, shitjeve dhe marketingut.

Azhurnimi i juridiksionit

Rreth Nesh

Ne jemi gjithmonë krenarë që jemi një ofrues me përvojë i Shërbimeve Financiare dhe të Korporatave në tregun ndërkombëtar. Ne ju ofrojmë vlerën më të mirë dhe më konkurruese për ju si klientë të vlerësuar për të shndërruar qëllimet tuaja në një zgjidhje me një plan të qartë veprimi. Zgjidhja jonë, suksesi juaj.

US