Дојдете
Notification

Дали ќе дозволите One IBC да ви испраќа известувања?

Ние само ќе ги известиме најновите и најзначајни вести за вас.

македонски јазик превод од програма за АИ. Прочитајте повеќе на Одрекување и поддржете не да го уредиме вашиот силен јазик. Претпочитаат на англиски јазик .

PayPal е доверлив партнер на One IBC

Ажурирано време: 31 Jul, 2020, 11:01 (UTC+08:00)

Со повеќе од 10 години работење во областа на обезбедување меѓународни корпоративни услуги, One IBC континуирано развиваше и ги прошируваше деловните размери, за да ги задоволи зголемените побарувања на клиентите.

ONE IBC is a trusted partner of PayPal

Во синџирот на снабдување на услуги за деловните субјекти, One IBC не може да го игнорира чекорот на плаќање од илјадници меѓународни клиенти и партнери. Затоа, секогаш ни треба реномиран, брз и безбеден партнер за меѓународно плаќање за сите наши клиенти. После многу избори, One IBC одлучи да го „избере депозитот на злато“ со PayPal.

Секој ден, имаме десетици клиенти кои плаќаат преку PayPal, и сите покажуваат апсолутно задоволство. Секоја година, бројот на наши клиенти кои вршат трансакции преку PayPal постојано се зголемува, но никогаш не сме добиле непријатности. Затоа, нашите клиенти сè повеќе веруваат во транспарентноста и професионалноста на услугите на One IBC.

Покрај тоа, само гледањето на логото PayPal прикажани на веб-сајтот на One IBC, клиенти One IBC се чувствуваат посигурни и сигурен. Тие не се двоумат да плаќаат за сметките поради едноставноста, практичноста и безбедноста на PayPal. Некои клиенти рекоа дека веруваат во PayPal поради брзата стапка на обработка и пред сè, нивните целосни финансиски информации не се споделуваат кога плаќале за услуги од One IBC.

Приказната за спектакуларното деловно патување на One IBC е објавена на официјалните веб-страници на PayPal и другите медиумски канали. Детални информации за приказната за One IBC со PayPal се објавени на линковите подолу:

https://www.paypal.com/sg/brc/article/one-IBC

Со долга и сигурна соработка со PayPal, One IBC е посветен на и верува дека ќе продолжиме да им донесуваме на нашите клиенти најдобар квалитет на услуга и одлично искуство при користење на услугите на One IBC.

SUBCRIBE TO OUR UPDATES ПРЕТПЛАТЕТЕ СЕ НА НАШИТЕ АВЖУВАЊА

Најнови вести и увид од целиот свет кои ви ги донесоа експертите на One IBC

Што велат медиумите за нас

За нас

Ние секогаш сме горди што сме искусен давател на финансиски и корпоративни услуги на меѓународниот пазар. Ние ви ја обезбедуваме најдобрата и најконкурентна вредност како ценети клиенти за да ги трансформирате вашите цели во решение со јасен план за акција. Наше решение, ваш успех.

US